درمان اضطراب Options
درمان اضطراب Options
Blog Article
عوارض جانبی بادرنجبویه خفیف است و ممکن است باعث افزایش اشتها، حالت تهوع، سرگیجه، تحریک پوست و خس خس سینه شود.
در نتیجه نگرانشدن به فرد احساس کنترل بیشتری نسبت به محیط میدهد.
همچنین مطالعات دیگری می گویند که جینکو به دیابت و بهبود استخوان ها نیز کمک می کند. به طور کلی جینکو برای زوال عقل، آلزایمر، سلامت چشم، التهاب، دیابت، اضطراب، افسردگی و بهبود استخوان ها مفید است.
گیاه دارویی مریم گلی برای بهبود طیف وسیعی از بیماری ها فوق العاده است. بنابراین اگر دندان درد، گلو درد، تبخال و سرماخوردگی دارید چند برگ آن را بجوید و سپس آن را در نزدیکی ناحیه آسیب دیده قرار دهید.
خار مریم برای درمان بیماری های کبدی، کلسترول بالا، آکنه، کاهش سطح قند خون، افزایش شیر مادر و کاهش رشد سلول های سرطانی مورد استفاده قرار می گیرد و یک درمان سنتی برای بیماری های عصبی مانند آلزایمر و پارکینسون است.
انسانها نوعاً میزان مشخصی از استرس را میتوانند تحمل کنند و بیش از این مقدار به آنها احساس عدم کنترل بر شرایط را میدهد و آنها را دچار اضطراب میکند. لزومی ندارد حجم زیادی از استرس و یا واقعه ناگوار بزرگی در زمان کوتاهی بر فرد وارد آید تا او به اضطراب دچار شود، بلکه میزانهای کمتر استرس نیز اگر در یک بازه زمانی جمع شود، فرد را به اضطراب مبتلا میسازند.
با عمل دم از ۱ تا ۴ شمارش کنید. هربار هوا را بهدرون میکشید، لحظهای مکث کنید. با هر عمل دم، یک عدد بشمارید.
۴. زندگی پر از اتفاقات بد است و اگر لحظهای حواست به آن نباشد، دچار مصیبت بدی خواهی شد.
یکی دیگر از مواردی که بر افزایش و یا کاهش اضطراب تاثیرگذار است، نحوه تغذیه میباشد. گروهی از مواد غذایی باعث افزایش اضطراب هستند و گروهی دیگر اضطراب را کاهش میدهند.
در این روش تنها کاری که باید انجام دهید آن است که طی روز افکار منفی خود را شمارش کنید. اگر این کار را چند روزی ادامه دهید، متوجه میشوید که از میزان افکار منفی شما کاسته شده more info است. در چند روز اول میزان افکار منفی اضافه میشود، ولکن پس از گذشت چند روز دیگر از میزان آنها کاسته خواهد شد.
مخمر سنت جان به عنوان یک داروی ضد افسردگی شناخته شده است. عارضه جانبی مهم آن حساسیت به نور است در افرادی که این گیاه را به میزان زیادی مصرف می کنند.
فردی که دارای فوبیای اجتماعی است، از موقعیتهای اجتماعی اجتناب میکند. نگران است که حرف یا رفتار اشتباهی از او سر بزند و یا آنکه دیگران به تشویش او پی ببرند و او را مورد قضاوت قرار دهند. او همواره در حال تصور قضاوت دیگران درباره خویش است.
کارمندی را در نطر بگیرید که رئیس او را به اتاق خود فرا میخواند. کارمند تا زمان رسیدن به اتاق با خود فکر میکند که احتمالاً رئیس میخواهد بابت اشتباه روز گذشتهاش او را توبیخ کند. افکار او چنین است: اگر مرا توبیخ کند دیگر به این زودیها ترفیع نخواهم گرفت، نکند کلا من را اخراج کند، اگر اخراج شوم زندگیام بهم میریزد و همسرم حتماً طلاق میگیرد، اگر اخراج شوم دیگر نمیتوانم کار پیدا کنم، خرج زن و فرزندم را از کجا تامین کنم و ….
و همانطور که بیان شد افراد از وجود این باورهای نادرست در درون خود آگاه نمیباشند و تنها پس از تامل بسیار آنها را در مییابند.